Свеж
Оригинално црево за експанзија на резервоарот

Оригинално црево за експанзија на резервоарот

Присуството: Во магацинот
DEN 1.67

Оригинално црево за експанзија на резервоарот Оригинален црево за експанзија е оригинален дел, во кутијата на производителот на автомобили, што го продаде новиот дилер на автомобили. Карактеристики и придобивки : Внатрешните облоги на снабдувачот со оригинална опрема се отпорни на електрохемиско пукање со голема јачина и отпорност на нафта, кал, сол, остатоци од патиштата и отпорност на озон на дестилирана вода и вода етилен гликол, мешавини на отпорност на температури на воздухот до 125 C, оригинално проширување на резервоарот за проширување Црево.

Детални спецификации

Додатоци на производи

Гејтс е водач на автомобилски задниот дел во уникатниот модуларен сегмент на црево за ладење на течност

Премиум модуларна течност за ладење Hosefits : 0918 Volkswagen Tiguan, 1718 Volkswagen Tiguan Limited Gates 51351 Образено црево за ладење

Acdelco Професионално обликувано црево за ладење на течноста за ладење Acdelco Professional, премиум црева за ладење

Единствените делови препорачани од компанијата „Форд мотор“ за возилата Форд и Линколн Моторните цре�

Црево за ладење на радијаторот Црево за ладење на радијаторот Дополнителни карактеристики Боја : Црна...

Фабриката за црево за ладење обликувани порти, обликувана за да одговара на специфични апликации...

Единствените делови препорачани од компанијата „Форд мотор“ за возилата Форд и Линколн Моторните цре�

Премиум обликувани црева за ладење на цревото за радијаторско црево за радијатор Дополнителни каракте�

DAYCO® Molded Radiator and Bypass Hose Designed to replace original equipment manufacturer hose, Dayco Molded Radiator and Bypass Hose are built with knitted reinforcement and EPDM construc

Оригинален облик на радијаторско црево на оригиналниот црево на радијаторот е оригинален дел, во кутиј�

Премиум обликувана течност за ладење Hosefits : 1419 Toyota Highlander Gates 24390 обликувано црево за ладење Дополнителни

Гејтс 23452 црево за ладење, обликувани порти 23452 црево за ладење, обликувани вклопувања Изберете : 20082010 Chevr

Наменето за тешки камиони, автобуси и опрема надвор од патот, Сината екстремна има 2тил Арамид засилувањ

Acdelco Professional, Premium Atermarket Hoses на течноста за ладење се составени од специјално измешани материјали за да се

Фабриката за црево за ладење обликувани порти, обликувана за да одговара на специфични апликации...

19641967 Mercury Villager Upper Radiator Coolant Hose NOTESCut to fit Molded Coolant Hose Fits Years : 1964 1965 1966 1967 Fits Engines : OEM #s : 108422, 1276 A7, 140552 B500, 187154, 23343

Единствените делови препорачани од компанијата „Форд мотор“ за возилата Форд и Линколн...

Цревото за ладење на радијаторот има покривка отпорна на топлина и озон за да го зголеми животот на црев

Образложени порти на црево за ладење 51466 Образено црево за ладење Дополнителни карактеристики Материја

Оригинално обликувано црево за ладење Оригиналното црево за ладење е оригинален дел, во кутијата на про

Премиум модуларен течност за ладење Hosefits : 1016 Fright Liner Sprinter 2500, 1016 Frightliner Sprinter 3500, 1019 MercedesBenz Sprinter 2500, 1019 MercedesB

DAYCO® Molded Radiator and Bypass Hose Designed to replace original equipment manufacturer hose, Dayco Molded Radiator and Bypass Hose are built with knitted reinforcement and EPDM construc

Scroll