Свеж
Дорман 800 - Конектор За Далноводи за Специфични Модели Одговара избери: 1999-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, ШЕВРОЛЕТ ТАХО

Дорман 800 - Конектор За Далноводи за Специфични Модели Одговара избери: 1999-ШЕВРОЛЕТ СИЛВЕРАДО, ШЕВРОЛЕТ ТАХО

Присуството: Во магацинот
DEN 1.33

Изработен од квалитетни материјали, овој приклучок за ладилник за масло за автоматски менувач одговара на вклопувањето и функцијата на оштетениот оригинален приклучок за опрема за да ги врати перформансите без истекување помеѓу менувачот и ладилникот за масло. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Замена на квалитетот - овој приклучок за ладилник за пренос одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналниот конектор за опрема. Издржлива конструкција - овој приклучок за линија за ладилник за масло е изработен од квалитетни материјали за прецизно вклопување и издржливост без истекување. Тестирани перформанси - овој конектор е ригорозно тестиран под притисок за да се обезбедат сигурни перформанси. Идеално снабдување со продавници - овој конектор се препорачува да го имате при рака во секое време услугата се изведува на линијата за ладилник за масло за пренос. Обезбедете вклопување-за да бидете сигурни дека овој дел одговара на вашето точно возило, внесете ја вашата година, направете, моделот и конфигурацијата во алатката за монтирање на оваа страница. Години на моделот на возилото овој дел одговара : КАДИЛАК ЕСКАЛАД ЕСВ : 2003 КАДИЛАК ЕСКАЛАДА ЕКСТРА : 2002 Кадилак Ескалада : 2007 Шевролет Лавина 2500 : 2002, 2003, 2004, 2005, 2006 Шевролет Лавина : 2007чевролет Ц1500 Приградски : 1997, 1998, 1999 Шевролет Ц1500 : 1997, 1998, 1999 Шевролет Ц2500 Приградски : 1997, 1998, 1999 Шевролет Ц2500 : 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет Ц3500 : 1997, 1998, 1999, 2000чевролет Ц3500хд : 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002 Шевролет Експрес 1500 : 2007, 2008 Шевролет Експрес 2500 : 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 шевролет Експрес 3500 : 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 Шевролет К1500 Приградски : 1997, 1998, 1999 Шевролет К1500 : 1997, 1998, 1999 Шевролет К2500 Приградски : 1997, 1998, 1999чевролет К2500 : 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет К3500 : 1997, 1998, 1999, 2000 Шевролет П30 : 1997, 1998 Шевролет Силверадо 1500 Хд Класик : 2007 Шевролет Силверадо 1500 хд : 2001, 2002, 2003, 2005, 2006 Исто Така, Одговара На Повеќе Возила Што Не Се Наведени Овде.

Детални спецификации

Додатоци на производи

Возење вратило лизга јарем вибрира, чукање или не успеа целосно? Овој лизгачки јарем директно ја замену�

Scroll