Свеж
Трки Горива Неговите Перформанси Класичен GL-Опрема Масло, Qt. САЕ 80В-

Трки Горива Неговите Перформанси Класичен GL-Опрема Масло, Qt. САЕ 80В-

Присуството: Во магацинот
DEN 367.36

VP Hi-Перформанси Класичен Gl-4 Опрема Масло SAE 80 W-90 е минерални базирани, API GL-4 лубрикант наменета за употреба со "жолти метали" во синхронизатори, потисни подлошки, чаури и други компоненти обично се наоѓаат во класичен рачни менувачи и трансакции. Ова масло ЗА запчаници СО високи перформанси 80 W-90 има голема стабилност на смолкнување и ја одржува вискозноста. Овој производ не треба да се користи во апликација која бара масло за екстремен притисок GL-5. ВП Маслата За Опрема Со Високи Перформанси се формулирани со користење на висококвалитетни основни залихи и оптимизиран систем за адитиви за перформанси за автомобилски и тешки масла за опрема. Тие се произведени со употреба на додаток за перформанси со низок мирис, намалувајќи ја лутата арома обично поврзана со маслата на менувачот. Тоа ја прави секоја работа што ја правите многу помалку мака. ЗАБЕЛЕШКА : овој контејнер е наменет исклучиво за употреба со производи без гориво или не-керозин и не смее да се користи за транспорт на гориво или керозин. За складирање и транспорт на автомобилски течности што може да се рециклираат, вода за пиење, атрактанти за добиточна храна и други производи на отворено. ВП Класично масло за менувач специјално формулирано за постари менувачи. Апликациите вклучуваат синхронизатори, подлошки за потисок, чаури и други компоненти кои обично се наоѓаат во класичните рачни менувачи и трансакции. Работи одлично на "жолти метали". Не треба да се користи во апликации кои бараат масло за екстремен притисок GL-5. САЕ рејтинг : 80В-90. Количина : 12. Големина : 1 литар.

Детални спецификации

Додатоци на производи

Хопс познати масло за подмачкување Висок вискозитет Не се зацврстува, гума за џвакање или станува расип

Mobil 1 Synthetic Gear Lbricant LS 75 W90 е врвен, повеќенаменски автомобилски лубрикант за опрема што помага да се обезбе

Спречува ' рѓа, запира таложење на тиња и го подобрува подмачкувањето Неутрален и некорозивен...

Scroll