Свеж
Акцијагрејте ЈА ЖЕНСКАТА Кошула Со Загреан Основен Слој Со 5V Батерија

Акцијагрејте ЈА ЖЕНСКАТА Кошула Со Загреан Основен Слој Со 5V Батерија

Присуството: Во магацинот
DEN 95.84

Акцијатагрејте 5v Батерија Загреан Основен Слој Кошулите се револуционерни во светот на загреаната облека. Користејќи ја патентираната технологија ЗА СИГНАЛИ 5 V, овозможува да се користи повеќето батерии ОД 5 V со акционата Топлинска облека. Акционата Топлинска Кошула доаѓа со моќна Акција Топлина 5v Моќ Банка 6000m Ah. Кошулите Со Топлински Основен Слој се перат во машина и вклучуваат моќна банка од 6000 мах и комплет за полнење. Акционите Топлински Кошули имаат технологија со копчиња на допир со 3 поставки за топлина (Висока (Црвена) : 150f-2+ Часа, Средна (Бела) : 130 F - 3+ Часа, Ниска (Сина) : 110f – 4,5+ Часа). Моќниот систем За греење во Три зони вклучува 3 вградени грејни панели, стратешки поставени на градите и горниот дел од грбот за да ја загреат температурата на вашето основно тело. Машина Перат-Нежен Циклус. Технологија За Контрола на копче на допир (3 поставки) и 4 ИНДИКАТОРИ ЗА напојување НА лер прикажуваат траење на батеријата на банките за напојување. Поставки за температура : Висока (Црвена) : 130Ф-2+ Часа, Средна (Бела) : 110Ф - 3+ Часа, Ниска (Сина) : 90Ф – 4,5 + Часа. Вклучува : (1) Акција Кошула Со Основен Слој (1) Акција Топлина 5v Моќ Банка (6000m Ah) (1) USB Комплет За Полнење.

Детални спецификации

Додатоци на производи

Акцијатагрејте 5v батерии загреаните белезници се совршена мешавина на квалитет, перформанси на греење

Scroll