Свеж
Дедлендс: Битка За Колење Гулч Игра

Дедлендс: Битка За Колење Гулч Игра

Присуството: Во магацинот
DEN 1.00

Прашина, ронки и мирис на страв удар преку тивка улиците на груба и падот граница град. Откако се сметаше за одбивање од опасностите на Западот, градот доби потемен пресврт со откривањето на скапоцената карпа на духови. Дојдовте да тврдите за вашиот дел од бесценетиот минерал, само за да откриете дека не сте единствениот што слушнал за чудесното богатство зрело за кубењето. Битката За Колење Гулч е игра на табла за двајца до шест играчи, врз основа на популарната игра за играње улоги — Дедлендс. Содржините вклучуваат 36 Фигури На Фраери кои претставуваат шест тимови, 20 фигури На Жители на Градот, шест екрани на играчи, шест картички за облека, шест градски картички, 12 плочки за табла за игри, акциони токени, Шалтери За Акција, 36 објективни картички, 16 картички за настани, 30 картички за опрема, 18 картички за правопис, шест картички за гаџети, 29 картички за средба, карпа за духови и шест шестстрани коцки. Дедлендс : Битка За Колење Гулч Игра : Возраст : 13 години и повеќе. За 2-6 играчи. Врз основа На Deadlands RPG Чудни западот битка околу Колење Gulch. Содржина : 36 Пријателе фигури кои претставуваат 6 тимови, 20 фигури На Жителите на Градот, 6 екрани на играчи, 6 картички за облека, 6 градски картички, 12 плочки за табла за игри, токени за акција, Шалтери Со Ужас. Содржи : 36 објективни картички, 16 картички за настани, 30 картички за опрема, 18 картички за правопис, 6 картички за гаџети, 29 картички за средба, карпа за духови и 6 шестстрани коцки.

Детални спецификации

Додатоци на производи

Outpace и outfox вашите противници Во Натпревар Лудило, играта на брзо размислување и брза реакција! Со едност�

Маса Игра, Десктоп Кошарка, Двоен Резултат Систем Подарок За Деца Семејство Возрасни Над 3 Години Специф

Децата ќе сакаат да ги играат Овие Еврејски Едукативни Играчки Тора Слајдови И Скали Игра На Табла...

Добредојдовте на антоан Бауза 7 Чуда Градови експанзија Во темните улички на вашиот град, златото ги мен

Од креаторите на популарната игра со секвенци доаѓа сосема нова семејна игра со карти Повлечете 3 од црв

Милениумските Сечила е игра на табла за измислена колекционерска игра со карти, која се нарекува И Миле�

Мемоари ' 44 : Проширувањето На Пацифичкиот Театар е проширување за Мемоарите '44, борбената игра на маса с�

Како правиш игра за големиот град на државивил? Иако е невозможно да се вклучи сè, ние ги заглавивме сите

Оваа игра за совпаѓање на додатоци се фокусира на градење вештини За Додавање, предавање на почетниците

Длабоко во океанот живее чудно и мистериозно суштество Единствено што знаеме за тоа е неговите неверој�

Можете ли да го победите вашиот противник со тоа што ќе го превртите и лепите подобро од нив? Во оваа сме�

Децата од сите возрасти ќе се забавуваат предизвикувајќи ги своите правописни вештини додека играат Го

Семејната забава на Nacho Pile е брза, високоенергетска игра која ќе има чипови што летаат напред и назад, би�

Временски Приказни : Играта На Табла За Проширување На Лумен Фидеи е петтата авантура за Приказни За Т...

Енергетска мрежа : Експанзијата на Франција / Италија, првиот додаток на многу популарната и наградува�

Преживеаното Бегство од 30Годишнината Од Атлантида е забавна игра на табла за преживување Од Џулијан Ко�

ГРАДИНА НАЦИЈАИзградба, Мнозинство и цели Вашите избори имаат директно влијание врз следниот играч Одл

Играта со Мини духови е магнетна трка лице в лице за да ги зграби скапоцените камења со вашето магнетно �

Како правиш игра за големиот град Ардомор? Иако е невозможно да се вклучи сè, ние ги заглавивме сите Ардо

Тие гледаа во големата планина на шарени блокови уредно наредени пред нив Целта беше едноставна : се иск

Можеш ли да ја преживееш ноќта во Крич Манор? Во овој прилог на последното искуство На Девојката наречен

Scroll